Reviews

5/5

“Sarah is een ontzettend fijne coach, ik heb erg veel over mezelf geleerd in korte tijd. Elke sessie was weer een eye-opener doordat Sarah de juiste vragen wist te stellen. Zeker aan te raden!.”

Frank Post

Programma Coordinator, Royal Schiphol Group

"Sarah is een heel betrokken en toegankelijke Coach. De manier van coaching wordt helemaal afgestemd op jouw behoeften. Geen Coach die een standaard traject afgaat maar iemand die samen met jou bekijkt wat je wilt bereiken en hoe je daar kunt komen."
Cezanne Spaapen
Business Development, Hypsos
"
"Sarah verzorgde een vitaliteitstraining voor Rijkswaterstaat. De combinatie van theoretisch inzicht en persoonlijke benadering maakte de groepstraining niet alleen effectief, maar ook heel prettig voor alle deelnemers."
Jetske Eefting
Organisatie adviseur, Belastingdienst
"
"De coachingsgesprekken met Sarah hielpen mij om patronen te veranderen die mij niet meer verder brengen. En om te ontdekken waar ik energie van krijg. Je merkt dat Sarah kennis van zaken heeft en snel kan schakelen."
Ruben Bloemkolk
Adviseur, Bouwstenen voor Sociaal
"
"Sarah is een hele fijne Coach die je op je gemak stelt. Ze daagt je uit om uit je comfort-zone te komen. Sarah weet goed tot de kern te komen en gaat hier op een prettige en respectvolle manier met jou mee aan de slag."
Lisa Groot
Adviseur, Witteveen+Bos
"
"Dankzij Sarah leerde ik mezelf beter kennen dan ooit. Ik ontdekte dat ik meer (veer)kracht heb dan ik dacht. En ik leerde hoe ik beter kan omgaan met mijn emoties. Een groot verschil met hoe ik ben gestart en hoe ik me nu voel."
Annette Jumelet
Ondernemer
"
"De Groeistudio is een geweldige plek voor zelf-ontwikkeling en persoonlijke groei. Sarah is een fantastische Coach die je helpt om persoonlijke doelen te bereiken. Zeker een aanrader!"
Maud Broeken
Lecturer, Hogeschool Utrecht
"

Ontvang inspiratie & praktische tips!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met inspirerende berichten én praktische tips om met meer energie en zelfvertrouwen te werken & leven!