Benieuwd naar mijn reis ?

Jezelf leren kennen en keuzes leren maken van binnenuit, is een reis die iedereen in het leven heeft te maken.  

Mijn missie is om jou te helpen om met energie en zelfvertrouwen het leven te leiden dat bij jou past. 

Want dat het kan: daar ben ik van overtuigd! 

Tijdens mijn studietijd en vroege carrière in het bedrijfsleven nam ik onbewust de rol van ‘pleaser’ aan, gedrag dat ik had meegekregen uit mijn kindertijd. Ik deed onbewust steeds mijn best om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, zonder te luisteren naar mijn behoeften. 

Hierdoor raakte ik mijn eigen richting kwijt. Ik had moeite met het maken van keuzes. En ik was voortdurend bezig om mezelf te bewijzen, zonder mijn eigen grenzen te ervaren. Mijn eigenwaarde daalde en mijn energie lekte weg. Zonder dat ik het doorhad.

Uiteindelijk ging het op mijn 29e mis. Ik ging over de grens en kwam thuis te zitten met stressklachten. Om te herstellen en de oorzaak te vinden van mijn stress, probeerde ik van alles: van yogalessen tot gesprekken met een Coach. 

Langzaam maar zeker begon ik te begrijpen hoe ik in elkaar steek, wie ik werkelijk ben en hoe ik was afgedreven van mijn oorspronkelijke natuur. Maar hoeveel ik ook leerde, het oude patroon bleef terugkomen. Totdat ik voelde dat het tijd werd voor echte verandering. Van binnenuit. 

Tijdens een coachingsretreat in Portugal heb ik een doorbraak ervaren, zowel mentaal als fysiek. Ik ontdekte mezelf opnieuw en zag mijn ambitie helder voor me. Het begeleiden van anderen naar werkelijke verandering. Maar zover was ik toen nog niet.

In de tien jaar daarna heb ik mezelf verder ontwikkeld door het voltooien van verschillende erkende coachingsopleidingen, waaronder ‘Dynamisch coachen bij Stress en Burn-out’, ‘Acceptance & Commitment Therapy’ (ACT) en ‘Lichaamsdiagnostiek en lichaamsgerichte interventies bij stress, begrenzen en gezonde keuzes’.

Ook maakte ik na twaalf jaar bedrijfsleven de overstap naar het Hoger Onderwijs om mijn rugzak verder te vullen met waardevolle bagage

 Jarenlang coachte en trainde ik Young Professionals op het gebied van persoonlijk leiderschap aan de Hogeschool Utrecht. En werkte ik als Trainer van diverse Leiderschaps- en Talent programma’s bij erkende opleiders.

Bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) werd ik gecertificeerd Coach en samen met twee collega Coaches richtte ik de Vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out op waarmee we andere NOBCO Coaches inspireren en professionaliseren.

Daarnaast werd ik erkend door de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out Coaches (VESB). Vanuit mijn passie voor het coachvak ging ik aan de slag als Opleider van Coaches bij erkende coachopleidingen van SUAS. 

En bovenal: ik werd oprichter van de plek waar alles samenkomt. De Groeistudio.
Gevestigd op een mooie plek, vlakbij het Wilhelminapark in Utrecht. Op fietsafstand woon ik samen met mijn man, kinderen en hond in het groen.

Jezelf leren kennen en keuzes leren maken van binnenuit, is een reis die iedereen in het leven heeft te maken. 

Wie ben jij werkelijk? Wat wil je nou echt uit je leven halen? Op welke manier wil je je leven leiden?
Op elk kruispunt in het leven sta je uiteindelijk voor een keuze die je naar je authentieke zelf leidt of een keuze die je daarvan afbrengt. 

Mijn missie is om jou te helpen om met energie en zelfvertrouwen het leven te leiden dat bij jou past. Met de keuzes die daarbij horen om daar op jouw manier invulling aan te geven. 

Want dat het kan: daar ben ik van overtuigd!

Samen kunnen wij de brug bouwen en bewandelen tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn. 

Ga je mee op reis?

Ontvang inspiratie & praktische tips!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met inspirerende berichten én praktische tips om met meer energie en zelfvertrouwen te werken & leven!