Workshops van 1 dagdeel

De Tijd van je Leven
De tijd van je leven is je meest kostbaarste dat je bezit. Hoe kun je deze tijd dan dusdanig gebruiken dat het leidt tot voldoening en plezier in werk en leven? Je ontdekt dat het omgaan met tijd onderdeel is van je lifestyle. En dat je met Timemagement vanuit je waarden en ambities richting ontvangt bij het maken van krachtige keuzes en het stellen van prioriteiten. Ontdek nog meer de waarde van tijd en manieren om deze op een effectieve manier te besteden volledig passend bij wat jij belangrijk vindt. Zodat jij (en je team) het beste uit jezelf kunt halen in je werk en privé!

StressLess
Ons brein krijg dagelijks nogal wat prikkels te verwerken. Soms zijn het energiegevers, soms –vreters. Kleine aanpassingen in je dagelijkse routine, in je ziens- of werkwijze kunnen al een groot verschil maken. Tijdens deze workshop duik je in het thema energiemanagement. Laagdrempelig en toepasbaar, maar vooral persoonlijk. Aan de hand van een Total Well Being Scan krijg je inzicht hoe het er voor staat en aan welke knoppen je kunt draaien voor meer energie. Na de basis principes hoe stress werkt leer je hoe je stress ook positief kunt inzetten en ga je aan de slag met jouw Persoonlijke Energie Plan (PEP) De sessie resulteert in persoonlijke en concrete doelen waarmee jij morgen al het verschil kunt maken én voelen!

Leef je Talent
Iedereen heeft het. Een eigen uniek talent. Met bijbehorende kwaliteiten.
Jij ook! Ken je jouw talent wel? En gebruik je het ook in je werk en privé? Voor een leven lang leren is het prettig om al vroeg in je carrière te ontdekken waar je goed in bent. Om jouw unieke talent en kwaliteiten aandacht te geven en te blijven ontwikkelen. Dit leidt tot meer werkgeluk, vitaliteit én tot positieve resultaten op de werkvloer.

Praktische informatie

 • Incompany & open

 • Mooie locatie in regio Utrecht of regio Amsterdam

 • Of op locatie van werkgever

 • Nieuwe inzichten & praktische tips, resulterend in een Persoonlijk Actieplan

 • Voor teams & individuen

 • Ook geschikt als onderdeel van een teamuitje

 • Investering € 249,- p.p. excl. btw, locatie en F&B

 • Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

MEER INFORMATIE OVER WORKSHOPS

Inspiratie & inzichten voor teams en individuen resulterend in een Persoonlijk Actieplan

  Sarah De Groeistudio
  Hoe kan ik je helpen?