Hoe werkt vitaliteit, stress en burn-out coaching?

Coaching is een krachtig instrument waarmee je betekenis kunt geven aan wat er gebeurt. Vanuit het vergroten van je zelfinzicht creëer je beweging in een situatie waarin je verandering wenst. Doordat deze beweging van binnenuit komt, kun je stappen zetten die op een duurzame manier bijdragen aan het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Kleine veranderingen maken vaak al een groot verschil! 

Elk Coachingstraject start met een uitgebreide intake waarin ik je huidige situatie met jou in kaart breng. Daarna gaan we dieper in op jouw behoeften en wensen die je door de inzet van coaching wenst te realiseren. Tijdens de coaching zet ik ik diverse (bewezen) ervaringsgerichte methodieken en oefeningen in, passend bij jouw situatie op dat moment. 

Tussen de coachingsessies kun je door middel van de stappen die je zet in de praktijk en, als je dat wenst, diverse opdrachten die je ontvangt, verder werken aan je doelen. Als je wilt, hebben we daar ook tussentijds contact over. Aan het einde van je coachingstraject evalueren we samen en bekijken we of je kunt afronden of dat een losse (APK) coachingsessie nog prettig voor je kan werken.  

De resultaten

Ontvang oefeningen gericht op ontspanning, het sneller herkennen van grenzen en het reguleren van je emoties

  • Ontvang inzicht in de emotionele oorzaak van je stress

  • Ontdek wat je prioriteiten zijn en leer omgaan met angst en piekergedachten

  • ​Word je bewust van de werking van je patronen die jouw stress in stand houden

  • ​Ontdek tools en handvatten om destructieve patronen te doorbreken

  • ​Ontwikkel nieuwe coping mechanismen en persoonlijke stevigheid en effectiviteit

  • Creëer meer focus en ontdek wat jou helpt om meer doelgericht te handelen

  • Leer minder oordelen en meer compassie te krijgen voor jezelf

  • Ontdek wat jij nodig hebt om op duurzame wijze met stress om te gaan en welke talenten/kwaliteiten je hiervoor kunt inzetten
Over sarah banner

Lisa Groot

“Sarah is een hele fijne coach die je op je gemak stelt en je uitdaagt om uit je comfort zone te komen. Ze weet goed de kern van de problematiek te pakken en gaat hier op een prettige en respectvolle manier samen met jou mee aan de slag.”

Wouter de Moor

“De periode waarin ik door Sarah ben gecoacht heb ik als heel prettig ervaren. Sarah luistert goed, onthoudt relevante zaken en weet precies wat er speelt. Ik heb tijdens deze periode veel over mezelf geleerd.”

Romy van de Meent

“Sarah heeft mij begeleid bij het onderzoeken wat ik écht leuk vind om te doen in de toekomst waardoor ik nu weet wat mij te doen staat. Door de juiste onderwerpen aan te kaarten heeft Sarah gezorgd dat ik uit mijn comfort-zone ben gestapt en heb ik mezelf beter leren kennen.”

Hans van Rootselaar

“De afgelopen 4 jaar had ik het genoegen om met Sarah als Coach te werken. Sarah heeft enorm veel ondersteuning geboden om mijn persoonlijke talent te ontdekken en dit vervolgens in de praktijk in te zetten. Ik ben sterker in mijn schoenen gaan staan en zekerder geworden in wat ik wil.”

MEER INFORMATIE OVER VItaliteit, stress en burn-out coaching

Wil jij ook meer energie en balans ervaren in je werk en leven?