Sarah Hendriks.

Als NOBCO gecertificeerd Coach met een expertise in Stress en Burn-out begeleiding heeft Sarah zelf ervaren hoe krachtig coaching werkt bij het (her)vinden van balans tussen werk en privé en het ontdekken van je eigen unieke talent.

Met meer dan 18 jaar werkervaring in het bedrijfsleven, het hoger onderwijs en als zelfstandig ondernemer, coacht en traint Sarah al jaren Young Professionals op het gebied van vitaliteit, stress, burn-out en talentontwikkeling.Sarah werkt vanuit het vertrouwen in het potentieel dat in elk  mens aanwezig is aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

Daarnaast is Sarah opleider van coaches en geeft zij diverse trainingen op het gebied van stresspreventie, (coachend) leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Sarah gelooft in “een leven lang leren” en is dan ook zelf altijd bezig persoonlijke ontwikkeling. Naast haar Master Bedrijfscommunicatie en Kwalificatie Didactische Bekwaamheid voor het hoger onderwijs heeft zij diverse coachopleidingen voltooid waaronder de verdiepende opleiding ‘Dynamisch coachen bij stress en burn-out’ bij Coach College de Baak.

Naast De Groeistudio is Sarah getrouwd met Han, trotse moeder en krijgt ze energie van koken met vrienden, hardlopen en mensen trouwen via

"Je kunt pas echt vormgeven aan jouw ideale loopbaan & leven als je jezelf volledig kent en bent"

Sarah De Groeistudio
Hoe kan ik je helpen?