Sarah Hendriks.

Als NOBCO gecertificeerd Coach met een expertise in
o.a. Stress & Burn-out en Talentontwikkeling werkt Sarah vanuit het vertrouwen in het potentieel dat in elk mens aanwezig is aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

Sarah wordt ervaren als vriendelijk, doortastend, sensitief én praktisch ingesteld. Na afloop van een Coachingstraject met Sarah heb je meer inzicht in jezelf en je ambities en talenten. Ook ontdek je wat er nodig is om deze ambities daadwerkelijk in de praktijk te realiseren én eventuele belemmeringen te overwinnen.

Sarah maakt met jou na elke sessie de vertaalslag naar jouw (werk)context zodat je vanuit inzicht ook daadwerkelijk tot actie komt.

Daarnaast is Sarah opleider van coaches en geeft zij diverse trainingen op het gebied van stresspreventie, (coachend) leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Sarah gelooft in “een leven lang leren” en is dan ook zelf altijd bezig persoonlijke ontwikkeling en groei. Naast haar Master Bedrijfscommunicatie en Kwalificatie Didactische Bekwaamheid voor het hoger onderwijs heeft zij diverse coachopleidingen voltooid waaronder de verdiepende opleiding ‘Dynamisch coachen bij stress en burn-out’ bij Coach College de Baak.

Naast De Groeistudio is Sarah getrouwd met Han, trotse moeder en krijgt ze energie van koken met vrienden, hardlopen en de natuur in trekken met hond Moos.

"Je kunt pas echt vormgeven aan jouw ideale loopbaan & leven als je jezelf volledig kent en bent"

Sarah De Groeistudio
Hoe kan ik je helpen?