Hoe werkt Loopbaan coaching?

Loopbaan coaching is een krachtig instrument waarmee je vanuit meer zelfinzicht in beweging kunt komen vanuit een werksituatie waarin je verandering wenst. Door deze beweging die komt van binnenuit kun je concrete stappen zetten die bijdragen aan het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Om door het maken van krachtige keuzes meer voldoening en plezier in je werk te ervaren!

Elk Coachingstraject start met een uitgebreide intake waarin ik je huidige situatie met jou in kaart breng. Daarna gaan we dieper in op jouw behoeften en wensen die je door de inzet van coaching wenst te realiseren. Tijdens de coaching zet ik ik diverse (bewezen) ervaringsgerichte methodieken en oefeningen in, passend bij jouw situatie op dat moment.

Tussen de coachingsessies kun je door middel van de stappen die je zet in de praktijk en diverse opdrachten die je ontvangt, verder werken aan je doelen. Als je wilt, hebben we daar ook tussentijds contact over. Aan het einde van je coachingstraject evalueren we samen waar je op dat moment staat en bekijken we of je kunt afronden of dat een losse (APK) coachingsessie nog prettig voor je kan werken.

De resultaten

  • Ervaar coachingsessies die resultaatgericht zijn en afgestemd op jouw (loopbaan)doelen

  • Vergroot je zelfinzicht op het gebied van je identiteit, unieke talent en kwaliteiten en ambities

  • Versterk je empowerment door evt. belemmerende patronen te onderzoeken en persoonlijke krachtbronnen te versterken

  • Zet onder begeleiding op basis van jouw zelfinzicht en de inzet van persoonlijke kracht stappen op het gebied van arbeidsmarktverkenning

  • Verbeter je persoonlijke presentatie waarbij je op een krachtige en authentieke wijze via diverse kanalen leert om jezelf te presenteren en je netwerk te versterken en vergroten

  • Ga met energie en motivatie aan de slag om jouw ideale loopbaan te schetsen en stap voor stap te realiseren

MEER INFORMATIE OVER LOOPBAAN COACHING

Wil jij ook jouw unieke talent optimaal leren inzetten?

    Sarah De Groeistudio
    Hoe kan ik je helpen?