Hoe werkt een Coaching Retreat?

Groeien de stressklachten je boven het hoofd en wil je een eerste treffende pas op de plaats maken voor meer rust en balans in je leven? Kies dan voor een Coaching Retreat waarbij je twee dagen op een inspirerende plek in de natuur doorbrengt en de kracht ervaart van (wandel)coaching en van vertragen en stilstaan bij jezelf. 

Tijdens deze 2-daagse Retreat verblijf je op een mooie plek in de natuur met voldoende rust en ruimte om je heen in een prettige omgeving. Het programma bestaat uit o.a. uit wandelcoaching en voldoende ruimte en tijd om te reflecteren op jouw ervaringen en inzichten. Om meer ‘uit je hoofd’ te komen en rust te ervaren kun je ook gebruik maken van yoga, meditatie of ademhalingsoefeningen. Na deze Retreat ga je naar huis met een heldere wens en plan om je volgende stappen verder vorm te geven – op een manier die volledig past bij jouw situatie. Vanuit vertragen en stilstaan in beweging komen naar een leven met meer energie en balans!

De resultaten

  • Ontvang meer inzicht in wie je echt bent en wat je echt wil, zowel in werk als privé.

  • Werk aan meer vertrouwen in jezelf en het ontdekken van je behoeften.

  • Versterk je persoonlijke kracht waardoor je grenzen beter kunt aanvoelen en aangeven.

  • Schets jouw wens in je loopbaan & leven en maak een plan om hier na de Coaching Retreat mee verder te werken.

Lisa Groot

“Sarah is een hele fijne coach die je op je gemak stelt en je uitdaagt om uit je comfort zone te komen. Ze weet goed de kern van de problematiek te pakken en gaat hier op een prettige en respectvolle manier samen met jou mee aan de slag.”

Wouter de Moor

“De periode waarin ik door Sarah ben gecoacht heb ik als heel prettig ervaren. Sarah luistert goed, onthoudt relevante zaken en weet precies wat er speelt. Ik heb tijdens deze periode veel over mezelf geleerd.”

Romy van de Meent

“Sarah heeft mij begeleid bij het onderzoeken wat ik écht leuk vind om te doen in de toekomst waardoor ik nu weet wat mij te doen staat. Door de juiste onderwerpen aan te kaarten heeft Sarah gezorgd dat ik uit mijn comfort-zone ben gestapt en heb ik mezelf beter leren kennen.”

Hans van Rootselaar

“De afgelopen 4 jaar had ik het genoegen om met Sarah als Coach te werken. Sarah heeft enorm veel ondersteuning geboden om mijn persoonlijke talent te ontdekken en dit vervolgens in de praktijk in te zetten. Ik ben sterker in mijn schoenen gaan staan en zekerder geworden in wat ik wil.”

MEER INFORMATIE OVER EEN COACHING RETREAT

Wil jij ervaren dat je weer zelf aan het roer zit met meer rust en balans?